Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή"

Η Αδελφότητα Αθανασίου Διάκου της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιος Διάκος του Δήμου Δελφών (τέως Άνω Μουσουνίτσα, Παρνασσίδος) γενέτειρας του Αθανασίου Μασαβέτα - Διάκου, δράττεται της ευκαιρίας της επίσκεψης Κυπρίων και Ελλήνων δημοσιογράφων στην πόλη των Δελφών στο πλαίσιο της συνάντησης που οργανώνει από 6 έως 10 Σεπτέμβρη 2012 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και το Δίκτυο «Πάφος – Αδελφοποιημένες πόλεις της Ελλάδας», με θέμα «Τα Μ.Μ.Ε. βασικός μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης», να στείλει προς τους συμμετέχοντες της συνάντησης την επισυναπτόμενη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με το θεατρικό έργο "Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή", το οποίο επιλέχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και το Φεστιβάλ Αθηνών και προβλήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2012.


Καταγγέλλουμε το εν λόγω έργο ως προσβλητικό για την προσωπικότητα και το έργο του Αθανασίου Διάκου, τη γενέτειρά του Άνω Μουσουνίτσα και εμάς. 

Καλούμε την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Π. Γαζή, το Δήμο Λαμιέων και το Δίκτυο «Πάφος – Αδελφοποιημένες πόλεις της Ελλάδας» να διανείμετε και αναγνώσετε την Ανακοίνωσή μας αυτή στην διοργάνωση και να συμβάλλετε από τις τόσο νευραλγικές στην Επικοινωνία θέσεις σας ώστε τα Μ.Μ.Ε. να γίνουν όντως βασικός μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης. 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου
Ι. Σταθιάς

(τηλ. επικοιν. 6975900103)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου