Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ Ε.Κ. Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας στη χθεσινή συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, ομόφωνα σε ό,τι αφορά τη στέγαση των μαθητών  του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Ναυπάκτου μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την ακαταλληλότητα του κτιρίου:
1ον. Η επιλογή της δημιουργίας απογευματινής βάρδιας για τους μαθητές των σχολείων, ειδικά για τους μαθητές του Λυκείου, οι οποίοι έχουν αυξημένες υποχρεώσεις δεν πρέπει να υιοθετηθεί, καθώς αυτή μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειες τους.
2ον. Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει ο Δήμος Ναυπακτίας  είτε σε ενοικίαση κατάλληλων χώρων, είτε σε αγορά λυόμενων αιθουσών για τη στέγαση των μαθητών, προκειμένου όλοι οι μαθητές να έχουν πρωϊνή βάρδια.
3ον. Μεσομακροπρόθεσμα, εισηγούμαστε την έναρξη διαλόγου στην τοπική κοινωνία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της παιδείας, τη δημιουργία σύγχρονων, ασφαλών σχολείων. Το μέλλον της πατρίδας μας εξαρτάται από τις επιλογές που κάνουμε σήμερα.
4ον . Τη συμμετοχή στις όποιες κινητοποιήσεις πραγματοποιηθούν που στόχο έχουν την επίλυση του προβλήματος.
Το Ε.Κ.Ν.Δ.  σε κάθε περίπτωση θα είναι αρωγός, σε όλες τις πρωτοβουλίες που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με την ανωτέρω ομόφωνη απόφαση.


Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου