Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9/2012


Το Ε.Κ.Ν.Δ. μπροστά  στις δυσμενείς εξελίξεις όπως διαμορφώνονται μετά τις νέες προκλητικές απαιτήσεις των Τροϊκανών για ισοπεδωτικές παρεμβάσεις στα εργασιακά και στα ασφαλιστικά ζητήματα, σε σημερινή συνεδρίαση μεταξύ των άλλων αποφάσισε τη συμμετοχή στην
24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ  την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και προσυγκέντρωση  στις 10:00π.μ. στο Εργατικό Κέντρο
Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολή των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση στην ουσία κάθε εργατικού δικαιώματος που έχει απομείνει.
Όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών και η κυβέρνηση αποδέχεται την εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων, τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων.
Η στοχοποίηση αποκλειστικά του κόσμου της μισθωτής εργασίας και των συνταξιούχων πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Αυτό είναι απαίτηση ολόκληρης της κοινωνίας.
Το Ε.Κ.Ν.Δ.  θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τον αγώνα για την ακύρωση των καταστροφικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών των μνημονίων με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις στο προσεχές διάστημα και ενόψει τα αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα να συζητηθούν και να ψηφισθούν στο Κοινοβούλιο.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   10:00 π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου