Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ.... ΜΠΟΤΕΣ ΤΗΣ

Αφού πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον φακό του Laurent Darmon και στη συνέχεια απαγόρευσε την κυκλοφορία των συγκεκριμένων «καυτών» φωτογραφιών στο Διαδίκτυο, η Miranda Kerr αποφάσισε να γδυθεί ξανά για το γνωστό περιοδικό «Harper's Bazaar».

Η 29χρονη καλλονή βγήκε ξανά από τα ρούχα της και πόζαρε φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρες μπότες στον φακό του Terry Richardson.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό, η Miranda μίλησε μάλιστα για τη ζωή της και τις καθημερινές της συνήθειές.

«Ζω με τη φιλοσοφία ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα σου και κάνω μια συνειδητή προσπάθεια να γεμίσω το σώμα μου με θρεπτικές ουσίες, μέσω του φαγητού που τρώω» είπε το γνωστό μοντέλο και πρόσθεσε: «Το ότι έγινα μητέρα, με έκανε να έχω ακόμα μεγαλύτερη επίγνωση και πάθος για τη διατροφή και την υγιεινή ζωή».

Σημειώνεται ότι ο Laurent Darmon, ο φωτογράφος που απαθανάτισε την Miranda, όπως ακριβώς την γέννησε η μαμά της, πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε τις εν λόγω εικόνες στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο και γρήγορα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Φαίνεται όμως πως η Miranda Kerr εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με την κίνηση του Darmon και ζήτησε να «κατέβουν» οι φωτογραφίες…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου