Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Έτοιμος για αποκαλύψεις ο Άκης

Έτοιμος για αποκαλύψεις ο Άκης - "Γνωρίζω το ρόλο που έπαιξαν όλοι..."
"Γνωρίζω το ρόλο που έπαιξαν όλοι..."
«Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι» αναφέρει μέσα από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος.Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» δηλώνει πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο να σωθούν οι άλλοι.
Επίσης υποστηρίζει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον του φυσικού του δικαστή και δίνει απαντήσεις σχετικά με τις  αποκαλύψεις του άλλοτε στενού του συνεργάτη Ν. Ζήγρα. Μάλιστα ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχετικά τις αποκαλύψεις του Ζήγρα, έκανε λόγο για «συνειδητή επιλογή να δώσει κάτι για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης».
«Μένω σταθερά στη γραμμή ‘όλα τα φως’, ο καθένας με τις ευθύνες του και όλοι μαζί άμεσα στο φυσικό δικαστή», τονίζει χαρακτηριστικά.
Ακόμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη συνέντευξη αναφέρεται και στο πολύτιμο για τις ανακριτικές αρχές αρχείο του, τις πολυσυζητημένες χειρόγραφες σημειώσεις του, τον Γιάννη Σμπώκο και τις σχέσεις τους, τις εταιρείες - πλυντήρια του πολιτικού χρήματος, τις πανάκριβες αγορές ακίνητων αλλά και τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου