Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

H Ναυπακτία & η Νάντια Μπουλέ στα Hondos Center!


Για δύο εβδομάδες (22 Ιουνίου - 7 Ιουλίου) τα HONDOS CENTER, ενώθηκαν με την Ναύπακτο σε μια ειδική ενέργεια για την προβολή της περιοχής της Ναύπακτου. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ναυπακτίας, αξιοποιώντας το εύρος δυνατοτήτων των καταστημάτων Hondos Center, διέθεσε προς διανομή χιλιάδες  ενημερωτικά φυλλάδια για τον προορισμό και τις νέες προφορές διαμονής του Σωματείου Ξενοδόχων, σε 30 υποκαταστήματα Αττικής και Θεσσαλονίκης, τα οποία διακοσμήθηκαν με το αντίστοιχο προωθητικό υλικό. Η ειδική δράση ενισχύθηκε με τη διενέργεια διαγωνισμού για δωρεάν  διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα της περιοχής. 
Η κλήρωση των τυχερών πραγματοποιήθηκε από τη παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ που κατάγεται από τη Ναύπακτο και δηλώνει λάτρης του προορισμού! 
Η εκδήλωση της κλήρωσης διεξήχθει την Πέμπτη το μεσημέρι, 26 Ιουλίου 2012, στο HONDOS CENTER Κολωνάκι, όπου διαμορφώθηκε μία «φιλόξενη γωνιά» με τοπικές γεύσεις από τη Ναυπακτία.

Από αριστερά: Κυρία Μαρία Ζιαμπάρα Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπακτίας, Κυρία Μυρτώ Βρετού Διευθύντρια Marketing των Hondos Center, Κυρία Νάντια Μπλουλέ, Κυρία Μάρω Δελατόλα από το τμήμα  Marketing των Hondos Center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου