Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

"Βράζει" από τη ζεστη το αεροδρομιο Ακτίου....

"Βράζει" από τη ζεστη το αεροδρομιο Ακτίου Περισσότερο από έναν χρόνο συμπλήρωσε το αεροδρομιο του ακτιου χωρίς κλιματισμό. Μπήκε ο Ιούλιος, και οι πτήσεις τσάρτερ καταφτάνουν με τουρίστες από το εξωτερικό, για να ..
προσγειωθούν...ανώμαλα σε μια χώρα τριτοκοσμική που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει Ευρώπη. Η πρώτη τους επαφή με την ελληνική ανοργανωσιά, τον οχαδερφισμό και την ανικανότητα να μοιράσει κανείς δυο γαϊδουριών άχυρα, ξεκινά μ ε την αποβίβασή τους από το αεροπλάνο, καθώς σε όλες τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου απουσιάζει ο κλιματισμός. Αυτό σε συνθήκες καύσωνα μετατρέπει το αεροδρόμιο σε... θερμοκήπιο και δείχνει ότι θεωρούμε τους επισκέπτες μας «φυτά» με την κακή έννοια.
Βρισκόμαστε σε δεινή θέση λόγω της οικονομικής κρίσης, και παρόλα αυτά, με την αδιαφορία μας διώχνουμε μόνοι μας όσους μπορούν και θέλουν να μας βοηθήσουν, όσους επιλέγουν για προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, καθώς και στα λιμάνια αντιμετωπίζαμε πολλά και δυσεπίλυτα λόγω απουσίας πολιτικής βούλησης προβλήματα, που οδηγούσαν τους ξένους επισκέπτες σε γειτονικές χώρες. Μόνο που το φέτος δεν είναι πέρσι, η κρίση έχει βαθύνει κι εμείς έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ την πολύπλευρη στήριξη που μας παρέχουν οι επισκέπτες μας του εξωτερικού. Είναι μια καλή ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε «κοπρίτες» όπως τους έχουν πει τα δικά τους Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία να τους δείξουμε ότι στην Ελλάδα, εκτός από το «φιλότιμο» δουλεύουν και τα κλιματιστικά.
Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Και κάντε το αυτονόητο! Επιδιορθώστε τα κλιματιστικά του αεροδρομίου Ακτίου, γιατί η καλοκαιρινή σεζόν ΜΠΗΚΕ...αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει!

Η εφημερίδα «Τομή στην Ενημέρωση» γράφει για το θέμα
Γινόμαστε ρεζίλι, χωρίς aircondition στο αεροδρόμιο του ακτιου από το 2011...
Είναι έως και τραγελαφικό σε μια χώρα που υποτίθεται ότι προσβλέπει στην εισροή κεφαλαίων και δη επενδυτικών και σε μία περιοχή που επίσης υποτίθεται ότι θέλει να επενδύσει στον τουρισμό, σε ένα από τα αεροδρόμιά της και μάλιστα θερινή περίοδο, συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Ακτίου, να μην υπάρχει κάλυψη των βασικών, των στοιχειωδών ζητημάτων. Είναι δυνατόν από τον Αύγουστο του 2011 να έχει μείνει χωρίς aircondition το αεροδρόμιο του Ακτίου και να μην ασχολείται κανείς από αυτούς που είναι αρμόδιοι; Από αυτούς που με βαρύγδουπες δηλώσεις βγαίνουν και μιλούν για τον τουρισμό; Και αφήστε τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο του Ακτίου που και εργάζονται λες και είναι σκλάβοι στις βαμβακοφυτείες στο Κεντάκι μέσα σε τροπικές θερμοκρασίες και έχουμε την απαίτηση να αποδίδουν. Διότι είναι οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφές με τους ξένους που φέρνουν κόσμο και χρήμα στην περιοχή μας, οι άνθρωποι οι οποίοι έρχονται σε επικοινωνία και επαφή, εξυπηρετώντας τουρίστες, τουριστικούς πράκτορες κλπ. Ας τους αφήσουμε αυτούς να ψήνονται στη ζέστη; Ας τους αφήσουμε αυτούς, που προσωπικά θεωρώ ότι είναι ντροπή, πάμε στους επισκέπτες. Έχουμε γίνει ρεζίλι φίλες και φίλοι στους επισκέπτες μα, ορισμένοι γελάνε μάλιστα με την κατάντια μας. Δε ζητάμε από τους αρμόδιους, από τους υπεύθυνους να λύσουν δα και το γόρδιο δεσμό, αλλά θα πρέπει να ντρέπονται με αυτή την κατάντια. Διότι είναι κατάντια να είναι χωρίς aircondition ολόκληρο το αεροδρόμιο του Ακτίου από τον Αύγουστο του 2011. Έλεος, ας γίνει κάτι ας επιδιορθωθεί το aircondition ή ας τοποθετηθεί νέος κλιματισμός. Υπάρχει ίχνος ευθιξίας και ευαισθησίας ή δεν μπορούμε να λύσουμε τα αυτονόητα, αλλά μας αρέσουν οι παπαρολογίες και οι κορώνες;
http://www.tomistinenimerosi.gr/ στις Κυριακή, Ιούλιος 01, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου