Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΕΥΑΝ: Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο.... ΔΕΥ...ΩΧ!

Τρελαίνουν κόσμο οι αυξήσεις.Καταναλωτές σε απόγνωση !!!
50% πάνω σε σχέση με πέρυσι.Παρόλο τη μικρότερη κατανάλωση.
Δέκτες και άλλων παραπόνων.Ανάγκη να διευκρινιστεί το καθεστώς τιμολόγησης στους πολίτες για καλύτερη ενημέρωση.
Αυξημένος ήρθε ο λογαριασμός  κατανάλωσης νερού-αποχέτευσης στη Ναύπακτο σε πολίτη.
Οι αυξήσεις που είχαν αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο μπήκαν σε εφαρμογή και απλά τώρα.έρχεται ο λογαριασμός και ο πολίτης στο ταμείο.
Όπως θα διαπιστώσετε σε λογαριασμό που μας απέστειλε αναγνώστης,διαμαρτυρώμενος,παρόλο που πέρυσι την ίδια εποχή είχε 6 κυβικά περισσότερη κατανάλωση νερού ο λογαριασμός ήταν 58,20 ευρώ,φέτος ο λογαρισμός ανήλθε στα 88,20 ευρώ.Μια ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 50%.Σ’αυτά υπολογίστε και το ποσό των 10 ευρώ ανά λογαριασμό και κάθε φορά που θα λαμβάνετε λογαριασμό για δύο χρόνια,χρήματα τα οποία θα πηγαίνουν για την αποπληρωμή του δανείου των 600.000 ευρώ της επιχείρησης.Και πάλι πάντως ποσοστιαία τα χρήματα είναι πολλά,γι’αυτό και η επιχείρηση θα πρέπει να εκδώσει ένα δελτίο τύπου που να ενημερώνει λεπτομερώς τον πολίτη  για τον ακριβή υπολογισμό του νερού σε ετήσια βάση.
Ο λογαριασμός στην πρώτη καρτέλα με περίοδο κατανάλωσης από 1/1/11-30/6/11 με 88 κυβικά ήταν 58,20 ευρώ.

Στη δεύτερη καρτέλα με ημερομηνία 1/1/12-30/6/12 με 6 κυβικά λιγότερη κατανάλωση ο λογαριασμός είναι φουσκωμένος κατά 50% και ο πολίτης πλήρωσε 88,20 ευρώ

ΠΗΓΗ:  nafpaktianews

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.... ΤΙΠΟΤΑ

Διαβάστε τώρα τι γράφει  "ΩΤ...ακουστής" του  "ΝΕΟ  ΑΣΤΡΟ"  για λογαριασμό ανενεργού μετρητή που έφερε "εγκεφαλικό" στον ιδιοκτήτη - συντοπήτη Ναυπάκτιο... Οι λεπτομέριες θα ακολουθήσουν στο νέο φύλλο της Εφημερίδας μαζί με ρεπορτάζ για την Δικαστική πορεία της υπόθεσης....


« «Τι ήταν αυτό, πάλι, ρε παιδιά;.. Η ΔΕΥΑΝ βάλθηκε να ξεπαστρέψει τα γερόντια της Ναυπάκτου!... Είναι ευτύχημα που δεν είχαμε καρδιακά… επεισόδια!.. Μα να στείλει λογαριασμούς μηδενικής κατανάλωσης νερού με χρέωση…. Χιλιάδων ευρώ;… Του Μπάρμπα-Μήτσου, για παράδειγμα του έστειλε να πληρώσει 6.300€ για μετρητή χωραφιού που έχει να ανοίξει τη βρύση… τρία χρόνια.. Ευτυχώς που δεν άνοιξε  ίδιος τον φάκελο!... Θα είχε μείνει ο άνθρωπος!.. Μα καλά, εκεί μέσα, δεν έχει μυαλό κανένας;…»!  Όταν εγώ έγραφα ΔΕΥΑΝ=ΔΕΥ..ΩΧ, ήξερα τι έλεγα αλλά εσύ…. γέλαγες!... Όσο για τα… «επεισόδια»;.. Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αποφεύχθηκαν… Απ’  ότι μαθαίνω και έγιναν και… η συνέχεια θα γραφτεί στις αίθουσες των δικαστηρίων…  Όσο για τις ηθικές αποζημιώσεις; ..  Θα πληρωθούν… Και ετοιμάσου και για άλλα… «καρδιακά» από αυξήσεις του νερού για να καλυφθούν οι αποζημιώσεις!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου