Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

10ωρη θερινή «Κυριακάτικη Aller-Retour» από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

 
Για κάθε Κυριακή της θερινής περιόδου, ξεκινώντας από την Κυριακή 8 Ιουλίου, μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επαναφέρει και διευρύνει χρονικά την καλοκαιρινή κάρτα μετ’ επιστροφής «Κυριακάτικη Aller-Retour», η οποία δίνει πλέον δικαίωμα επιστροφής εντός 10 ωρών μετά την πρώτη διέλευση από το σταθμό διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
 
Το προϊόν παρέχεται στην τιμή των 13,50 Ευρώ, όπως η καθημερινή κάρτα «αλέ ρετούρ» με την τρίωρη περίοδο επιστροφής, επιτρέποντας τη διάσχιση του στενού σε πέντε λεπτά με τιμή έκαστης διαδρομής σχεδόν ίση με αυτή του πορθμείου.
 
Με τον τρόπο αυτό, εκτός από την κινητικότητα μεταξύ Πατρών και Ναυπακτίας που εξυπηρέτησε η περυσινή 8ωρη εκδοχή της κάρτας, γίνεται εφικτός ο «τουρισμός της μιας ημέρας» για μετακινήσεις από άκρη σε άκρη της Δυτικής Ελλάδας.
 
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα βήμα παρακάτω στην προσπάθεια καθιέρωσης οικονομικών εναλλακτικών τουριστικών λύσεων, που ενδείκνυνται κατά την παρούσα οικονομικά δυσχερή περίοδο.
 
Στην οπτική αυτή, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανέλαβε - για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι - το κόστος ενός επιπλέον εκπτωτικού «πακέτου»,
στη βάση της σταθερής στρατηγικής συνεργασίας της με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πεδίο της τουριστικής ανάπτυξης,
αλλά και μετά από διαβούλευση με την τοπική αυτοδιοίκηση, κατόπιν εκδήλωσης σχετικού ενδιαφέροντος.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010 & 39011). 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου