Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η Νάντια επέστρεψε από το Παρίσι


Αρτι αφηχθείσα από το Παρίσι είναι η Νάντια Μπουλέ ! Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε πριν από λίγο από την πόλη του Φωτός, στην οποία ως γνωστόν βρέθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για το... χατίρι του ΑΝΤ1. Με άλλα λόγια; Η Νάντια έφτιαξε βαλίτσες και πέταξε για Παρίσι, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου, ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού του καναλιού του Αμαρουσίου, "The biggest game-show in the world", το οποίο εννοείται πως θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας από Οκτώβρη.
Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο θυμίζει σε στήσιμο και σε φιλοσοφία παιχνίδια τύπου... "Wipe Out" και "Το κάστρο του Τακέτσι" και το οποίο σε όσες χώρες της Ευρώπης κι αν έχει μεταδοθεί, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ολη η δράση λαμβάνει χώρα μέσα σε μία τεράστια παιχνιδούπολη με νεροτσουλίθρες, όπου παίκτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης λαμβάνουν μέρος, περνούν από τις πιο τρελές και... δροσερές δοκιμασίες και διεκδικούν βεβαίως-βεβαίως το μεγάλο έπαθλο του Grand Champion 2012 ! Το παιχνίδι είναι ελληνο-γαλλικής συμπαραγωγής και την... εγχώρια παραγωγή έχει αναλάβει η Ena Productions.

Δεν πρόλαβε ,λοιπόν, καλά-καλά η Νάντια να πατήσει και πάλι το πόδι της στα πάτρια εδάφη και εμείς την εντοπίσαμε και καταφέραμε να σας έχουμε τις πρώτες, αποκλειστικές της δηλώσεις από την νέα τηλεοπτική εμπειρία που μόλις έζησε !



"Η αλήθεια είναι πως πέρασα φανταστικά στο Παρίσι. Εζησα μία τηλεοπτική εμπειρία που δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ...."

- Και το αποτέλεσμα των γυρισμάτων πως είναι ;
- Είναι άκρως εντυπωσιακό. Πιστεύω πως θα αρέσει στον κόσμο. Δε είναι απολαυστική και η συμμαχία που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισπανία. 

- Και προλάβατε μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες να γυρίσετε έναν ολόκληρο κύκλο επεισοδίων;
- Ναι, αφού κάναμε γυρίσματα από το πρωί, μέχρι το βράδυ.... Τα γυρίσματα κρατούσαν καθημερινά ατελείωτες ώρες.

- Οπότε δεν μπόρεσες να απολαύσεις καθόλου το Παρίσι...
- Δυστυχώς... Μόνο μία φορά επισκέφθηκα το Παρίσι και αυτή ήταν στο πλαίσιο των γυρισμάτων. Οπως και να ΄χει ,όμως, το Παρίσι είναι μαγικό και εγώ το λατρεύω !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου