Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Καταστροφική έστω και μία ώρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ"


Ανεξήγητη και ανήθικη πράξη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ επιστολή του υποψηφίου βουλευτή του στην Κορινθία (τόσο στις εκλογές της 6ης Μαϊου όσο και στις επικείμενες) Νίκου Χανιά.
Η επιστολή Χανιά, την οποία δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα, απευθύνεται προς τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. Ο Ν. Χανιάς σημειώνει: «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας» Προσθέτει δε ότι «τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Καταλήγει δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου