Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Επανιδρύθηκε το.... E.A.M.

ΙΔΡΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

Ίδρυσε πολιτικό κόμμα ο Γιώργος Τράγκας!Στην ίδρυση πολιτικoύ φορέα προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Το όνομα αυτού: Ελλάδα ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο).
«Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής» δημοσίευσε ο κ. Τράγκας στον τοίχο του. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνος τα λόγια, πάντως, αλλά ανήρτησε και την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος (μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ: Διακύρηξη.pdf), την οποία καλεί όποιον συμφωνεί να την υπογράψει και να στείλει στη διεύθυνση Κορίνθου 1 και Τατοΐου στη Μεταμόρφωση.
«Είμαστε υποχρεωμένοι ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες να δημιουργήσουμε μια τέτοια πολιτική πράξη, ένα νέο εθνικό μέτωπο απέναντι στις δυνάμεις του χθες, με βασική προϋπόθεση την συμμετοχή των Ελλήνων σε ολόκληρη τη χώρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη.
Ίδρυσε πολιτικό κόμμα ο Γιώργος Τράγκας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου