Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ... Οι αλλαγές


Ισορροπίες κράτησε ο Αντώνης Σαμαράς καταρτίζοντας τη λίστα των ψηφοδελτίων της Ν.Δ.Ο ίδιος επέλεξε για τον εαυτό του τη γενέτειρά του και την περιφέρεια Αττικής, αντί της Μαγνησίας.
Στο επικρατείας επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και θα ακολουθήσουν οι κύριοι Αθανασίου, Λαζαρίδης, Μιχελάκης χωρίς και εδώ να αλλάζει επί της ουσίας η σειρά.
Επί της ουσίας υπάρχουν δύο αλλαγές σε Κεφαλλονιά και Ηλεία.
Στην Ηλεία ο κ. Γ. Κοντογιάννης τελικά θα βρεθεί στην τρίτη θέση πίσω από τη Δ. Αυγερινοπούλου και τον Κ. Τζαβάρα.
Στη μονοεδρική της Κεφαλλονιάς που χάθηκε για τη ΝΔ στις 6 Μαϊου με προσωπική απόφαση του Αντώνη Σαμαρά επανέρχεται ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Π. Αλιβιζάτος πρώτος στη λίστα μαζί με την κυρία Λουκέρη και τον Στ. Τραυλό.
Στα Χανιά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου και έπονται οι Μ. Βολουδάκης, Κ. Βιρβιδάκης και Κ. Γύπαρης ενώ στο Ηράκλειο ο Λ. Αυγενάκης επίσης από τη Δημοκρατική Συμμαχία μπαίνει δεύτερος πίσω από τον Μ. Κεφαλογιάννη αλλά μπροστά από τους Μαξ. Σενετάκη και Γ. Δεικτάκη.
Στην πρώτη Αθηνών η πρωτιά της Ο. Κεφαλογιάννη την φέρνει πρώτη στι λίστα, ακολουθεί ο κ. Αβραμόπουλος και η σειρά ακολουθείται με βάση την εκλογή της 6ης Μαϊου με τον προερχόμενο από τον ΛΑΟΣ κ Πλεύρη να τοποθετείται μετά τον Α. Ψυχάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου