Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Νοθεία στις εκλογές;




Απριλίου 30, 2012. Από την Ιστοσελίδα του Ανεξάρτητου&Διπλωματικού Παρατηρητή, αναδημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ που εκδηλώνει τις ανησυχίες του για πιθανή νοθεία στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαίου, 2012. Ήδη τα γκάλοπ προετοιμάζουν το Λαό για ποσοστά των δύο Κομμάτων Εξουσίας που θα μετράνε δήθεν για ένα μικτό 40% και των δύο, ενώ αν υπολογίσουμε το κλίμα που κυριαρχεί στη χώρα, ούτε ένα 20% δεν είναι δυνατόν να συγκεντρώσουν και οι δύο! Οι μόνοι Έλληνες που θα ψηφίσουν τα δύο Κόμματα Εξουσίας είναι αυτοί που αποτελούν τους δύο Κομματικούς στρατούς τους, οι οποίοι έχουν ευνοηθεί προκλητικά και έχουν θησαυρίσει. Πρόκειται για το Στρατό της χούντας του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Στόχος είναι η Λεία και η ευκολία με την οποία την αποκτάς στο πιάτο, έτοιμη να την καταβροχθίσεις! Ποιά Ελλάδα και ποιό Μνημόνιο...Εμείς να αυξήσουμε τα πλούτη μας και την ευδαιμονία μας!   Προσέξετε τις εύλογες παρατηρήσεις της ιστοσελίδας Διπλωματικός Παρατηρητής:
1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls.
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001 (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι)…
3) Η Φώφη Γεννηματά προχωρά ακάθεκτη σε Ελληνοποιήσεις (όπως φαντάζομαι και η ΝΔ).
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους).Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.
6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000..ΝΔ κυβέρνηση από7-9 το απόγευμα και μετά κέρδισε ο Σημίτης!!! Μας έβαλε μαζί με τον Παπαδήμο και τα μαγειρεμένα στοιχεία στην Ε.Ε. και από τότε μας...πηδάνε!
7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές;;;;; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια του Γιαννίτση και της (πρώην) κυβέρνησης των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι εκλογές αυτές θα είναι απόλυτα Δημοκρατικές και ότι δε θα υπάρξει Νοθεία, όταν και τα δύο Κόμματα στο παρελθόν κατηγορούνται για μεθοδεύσεις Νοθείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου