Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ναυπακτίας

Ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα η διανομή  πακέτων με τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα του Δήμου μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης.
Αξιέπαινη και συγκινητική είναι η εθελοντική προσφορά των συνδημοτών μας και επιχειρηματιών της περιοχής μας, που προσφέρουν αγαθά, ενώ μοναδική είναι η συμμετοχή των εθελοντών που ταξινομούν και συσκευάζουν τα πακέτα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του τμήματος Πρόνοιας.
Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτική κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται αρωγοί στο έργο της συγκεκριμένης δομής. Ανά τακτά διαστήματα σχολεία του Δήμου μας προσφέρουν σημαντική ποσότητα αγαθών, δίνοντας ουσιαστικά μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.
Ευχαριστούμε θερμά τα αρτοποιεία Αρτόπολις και Κονδύλης για την καθημερινή προσφορά τους σε αγαθά, το Μarket In, το κρεοπωλείο του κ. Ταξιάρχη Σούζα και την επιχείρηση Δούρου για την προσφορά τους σε αγαθά ενόψει της διανομής των ημερών του Πάσχα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνδημότες μας που ανώνυμα συνδράμουν με κάθε μέσο για την ενίσχυση της δομής, καθώς και τους εργαζομένους της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» με τη συντονίστρια κ. Μάγδα Κελεσίδη, που συμβάλλουν καθημερινά στη διανομή αγαθών.
Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης και ανακούφισης σε συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου