Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Με χαμόγελο και αισιοδοξία ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών του ο Ασημάκης Φωτόπουλος



Χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημάκης Φωτόπουλος, όπου συναντήθηκε με πολίτες στη Δάφνη, το Ανθόφυτο, το Γαύρο, το Καταφύγιο, την Αναβρυτή, την Κεντρική, το Χρύσοβο, το Κοκκινοχώρι, τη Λιμνίστα, την Τερψιθέα, την Ελατού, την Κάτω Χώρα και την Άνω Χώρα.
Στις συναντήσεις του με τους κατοίκους των χωριών, ο κ. Φωτόπουλος συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής και ανέπτυξε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Ο κ. Φωτόπουλος αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ορεινή Ναυπακτία τόνισε: «Τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας συγκαταλέγονται στα πιο υποβαθμισμένα του Νομού μας.  Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για τη αναβάθμιση του οδικού δικτύου τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, δημιουργώντας σημαντικές δυσλειτουργίες στις συγκοινωνίες.  Χρειάζεται επανασχεδιασμός των δράσεων ανάπτυξης της περιοχής που έχει σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, τόσο στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, όσο και στον τομέα του τουρισμού.  Ο τόπος έχει σημαντικές δυνατότητες και αυτό αποδεικνύεται από τις ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, στον τομέα του τουρισμού.  Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με την Ορεινή Ναυπακτία.  Η πολιτεία οφείλει να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια που μένουν αδιάθετα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου