Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!....Όξωωωω…. οι Σύμβουλοι ! Ναύπακτος 2012!


Όλες οι παραξενιές και με δόση τύπου «Αποφασίζω και… διατάσσω», συμβαίνουν στο Δήμο Ναυπακτίας!.. Δεν φτάνει που η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν διαθέτει «τουαλέτα», «καπνιστήριο» και «αίθουσα σύσκεψης των δημοτικών παρατάξεων» κατά την διάρκεια των Συνεδριάσεων και οι δημοτικοί Σύμβουλοι χρησιμοποιούσαν το παρακείμενο Γραφείο του Δήμου, τώρα το κλειδώσανε και αυτό!


Πρώτα κλείδωσαν το…. ψυγείο!




Τώρα με Απόφαση του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Σαλαμούρα οι «καπνιστές» Σύμβουλοι απολαμβάνουν το τσιγαράκι τους στην ύπαιθρο!... Εκεί που κάνουν και τις συζητήσεις τους και την…. «ανάγκη» τους! Βέβαια για το τελευταίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα των Γραφείων αλλά θα πρέπει να πάρουν την… άδεια ή μάλλον το κλειδί!.. Πρέπει, φαίνεται, να θέλει να ξέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πόσες φορές την χρησιμοποιεί  κάθε δημοτικός Σύμβουλος!... Μερικοί όμως, ανεξάρτητα αν έχουν «συχνουρία» ή όχι, «ουρούν» υπαιθρίως! Ωστόσο, ρωτήσαμε αλλά απάντηση δεν πήραμε αν οι χώροι, οι γωνίες, έξω από την αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου, την άλλη μέρα… απολυμαίνονται!..
Και καλά όλα εάν δεν βρέχει…. Όταν βρέχει όμως;…. Όλα γίνονται υπό την κάλυψη της…. ομβρέλας!...
Και μετά «υπερηφανεύεται»  κ. Δήμαρχος ότι «καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο του ΞΕΝΙΑ από την…. βρωμιά»!...
Βέβαια, ο ισχυρισμός ότι την άλλη μέρα «διαμαρτύρονται» οι υπάλληλοι επειδή βρίσκουν το Γραφείο του «σε άθλια κατάσταση» και λογικός είναι και επιβάλλει «συμμόρφωση»!..  Όμως, θα μπορούσε ο κ. αντιδήμαρχος να στέλνει «τις καθαρίστριες», μία ώρα ενωρίτερα το πρωί και να το καθαρίζουν, έως ότου τακτοποιηθεί το θέμα στέγασης του Δημοτικού Συμβουλίου…. Εξάλλου η ίδια η δημοτική αρχή, όταν παρέλαβε, «διαλαλούσε» ότι είχε βάλει τους εργαζόμενους να… δουλεύουν! Τώρα; Τι έγινε;
  
Ναύπακτος 2012… Χωριό που δυστυχώς δεν έχει… πουρνάρια για ό,τι μπορούν ή και προσφέρουν στην περίπτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου