Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΚΟΤΣΑΝΑΣ: "Η μάχη της... λακκούβας"

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓ/ΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/3/2012 
ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

 Το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα με της λακκούβες στο δημοτικό οδικό δίκτυο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση οι δημότες να θέτουν  σε κίνδυνο όχι μόνο τα οχήματα τους αλλά και την σωματική  τους ακεραιότητα(μηχανάκια,ποδήλατα).

Ερωτάστε κ.Δήμαρχε

1ον Γιατί ο δήμος εφαρμόζει το Ν.3481/2006 όσο αφορά το νομικό πλαίσιο για την καταγραφή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

2ον Για ποιο λόγω ενώ υπήρχε εγκεκριμένη πίστωση από αρχές Μαΐου στο τεχνικό πρόγραμμα  του 2011 δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο που αφορούσε την αποκατάσταση.

3ον Γιατί δεν  έχει προβλεφθεί  από τον δήμο η προμήθεια ψυχρού μίγματος ασφάλτου για την αποκατάσταση εντός της χειμερινής σαιζόν.

4ον Ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε άμεσα για την αποκατάσταση των λακκουβών σε όλο το οδικό δημοτικό δίκτυο του δήμου  Ναυπακτίας .
                                                                            

                                                                            Με εκτίμηση
                                                                Οι δημοτικοί σύμβουλοι    
                                                               
                                                               ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
                                                               ΚΟΝΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Το "νέο Άστρο" γράφει στο τελευταίο φύλλο:

µ  «Μάχη της λακκούβας» έχουν ονομάσει οι οδηγοί  το οδήγημά τους στους δρόμους της Ναυπάκτου! Η «νέα» δημοτική αρχή δεν έχει ρίξει ούτε «μια φτιαριά» άσφαλτο στους 15 μήνες που είναι… εξουσία! Δεν έχει «βουλώσει» ούτε μία λακκούβα και καθημερινά σπάνε αυτοκίνητα!.. Πότε στην οδό Αφροδίτης…  Πότε στην Παλαιοπαναγιά… Και πρόσφατα στην οδό Αποκαύκου!... Μάλιστα παθών, δήλωνε ότι θα κάνει και αγωγή στον Δήμο!.. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο γιατί τότε;… Ο Δήμαρχος θα πρέπει να προσλάβει και ανάλογο αριθμό δικηγόρων, όπως έκανε και με τους Συμβούλους του!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου