Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΥΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ

Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ανακοίνωσε ότι προσχωρεί ο διαγραφείς από τη ΝΔ, βουλευτής Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με ανοικτή επιστολή του, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. Ο κ. Γαληνός, ο οποίος το 2009 είχε εκλεγεί με τη ΝΔ, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κίνημα...των Ανεξάρτητων Ελλήνων «επειδή στον πολύ λίγο, αλλά πολύ πυκνό πολιτικό χρόνο που ζούμε, αποδείξαμε ότι δεν εγκαταλείπουμε τις θέσεις μας, ξελογιασμένοι από την προοπτική της σίγουρης εξουσίας, δεν θυσιάζουμε τα πάντα στην προσωπική πολιτική μας επιβίωση και δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη στη μέση, φοβούμενοι μήπως την κερδίσουμε».

Ο κ. Γαληνός ανακοινώνει ακόμα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Λέσβου με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Ζητώ την τιμή να εκπροσωπήσω τον τόπο μας, όπως το έκανα πάντα, από όποια θέση μου εμπιστευθήκατε με την ίδια εντολή συνειδήσεως. Έχουμε πολύ κόπο και πολλή δουλειά μπροστά μας. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Ανεξάρτητοι και ελεύθεροι, ως Έλληνες», αναφέρει.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι θα ακολουθήσει τη συνείδησή του, «στην πιο ιστορική ψηφοφορία της μεταπολίτευσης, παραβλέποντας την απειλή και τον εκβιασμό του προσωπικού κόστους». «Πώς να μετρήσεις, άραγε, ένα τέτοιας φύσεως κόστος, όταν κάποιοι, την ίδια στιγμή, μετρούν, ζυγίζουν και κοστολογούν ως εμπόρευμα, τη ζωή του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας και την Ελλάδα ολόκληρη ως παραθαλάσσιο οικόπεδο;», διερωτάται, κλείνοντας την επιστολή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου