Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της Σοφίας Γιαννακά


Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έβαλαν τα ξημερώματα φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκρο υλικό στο πατάκι της εισόδου του πατρικού της κυρίας Γιαννακά, καθώς επίσης σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων και σε δίκυκλο μοτ-το, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στη συνέχεια έσπασαν και υαλοπίνακα εισόδου καταστήματος.
Οι δράστες αναζητούνται.

ΝΕΩΤΕΡΑ

Τα άτομα που έβαλαν φωτιά στην είσοδο του πατρικού σπιτιού της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά, στην Παραβόλα Αγρινίου, αναζητά η αστυνομία.
Σύμφωνα με τη αστυνομία, άγνωστα άτομα έβαλαν φωτιά σε μικρά ταπέτα, που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού και αποχωρώντας κτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το κουδούνι με σκοπό να ειδοποιήσουν το συγγενικό πρόσωπο της κ. Γιαννακά, που ήταν μέσα.
Από τη φωτιά σημειώθηκαν μικρές φθορές μπροστά από τις πόρτες της εισόδου του σπιτιού, σε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, στην πρόσοψη καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο της οικίας, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων.
ΠΑΣΟΚ: Να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι
«Η εγκληματική ενέργεια που έγινε κατά της κατοικίας της βουλευτού Σοφίας Γιαννακά απαιτείται να διαλευκανθεί αμέσως και είμαστε βέβαιοι ότι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιλήφθηκε ταχύτατα, θα αποδώσει καρπούς ώστε οι υπεύθυνοι να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
«Μόνο η άμεση και αυστηρή αντίδραση σε τέτοια φαινόμενα μπορεί να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από τον κίνδυνο του εκφασισμού που είναι, δυστυχώς, η κατάληξη της ισοπέδωσης, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου