Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Επεισόδια και συγκρούσεις οπαδών με την Αστυνομία στο ΟΑΚΑ

 

Ένταση μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας αυτή την ώρα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ αναφέρεται πως αν το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσει σε 10 λεπτά θα διακοπεί οριστικά!
Η κατάσταση στο Ολυμπιακό Στάδιο παραμένει - ακόμα και μετά το τέλος του α' ημιχρόνου της αναμέτρησης - τεταμένη, με τις συγκρούσεις οπαδών των «πρασίνων» με τις αστυνομικές δυνάμεις να συνεχίζονται...
Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του μεγάλου ντέρμπι, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήρθαν στα χέρια με τους άνδρες της Αστυνομίας. Η νέα… κόντρα ξεκίνησε πάνω από τη φυσούνα των αποδυτηρίων, όταν δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να δημιουργήσουν «κενή» ζώνη.
Τότε, οι «πράσινοι» φίλαθλοι με καρέκλες και όποια άλλα αντικείμενα βρήκαν μπροστά τους επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, οι οποίοι… απάντησαν με γκλοπς. Άμεσα υπήρξαν και οι πρώτες κροτίδες και φωτοβολίες.
Αμέσως δημιουργήθηκε νέα… εστία «μάχης» μεταξύ των δύο πλευρών έξω από τις θύρες 33 και 35. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η ένταση… επέστρεψε στις εξέδρες του γηπέδου, όπου φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε νέα διμοιρία που έκανε την εμφάνισή της στην κερκίδα.
Αυτή την ώρα, οπαδοί των «πράσινων» βρίσκονται στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου, μπροστά από την θύρα των οργανωμένων, με την Αστυνομία να παραμένει σε απόσταση… ασφαλείας. Ωστόσο, η νέα ένταση έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου, με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ να κάνουν εκκλήσεις για ηρεμία από τα μεγάφωνα του σταδίου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες ένας οπαδός είναι τραυματισμένος.
Η κατάσταση έχει ηρεμήσει τα τελευταία λεπτά. Μάλιστα, πριν από λίγο, ο Τάσος Κάκος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να επιθεωρήσει την κατάσταση και να αποφασίσει για την έναρξη του δεύτερου μέρους. Μία μικρή μερίδα οπαδών των «πράσινων» παραμένει στον στίβο του ΟΑΚΑ. Δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ιατρείο του σταδίου.
Η ΕΛ. ΑΣ. έχει προχωρήσει, ήδη, σε συλλήψεις και προσαγωγές, ενώ υπάρχουν κι αρκετοί τραυματίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου