Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Νέα» Διοίκηση στον Ναυπακτιακό Αστέρα….



Τα ξένα χέρια…

Έγινε κι αυτό !.. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας, έμεινε χωρίς…. Ναυπάκτιους! Ήταν μια προβλέψιμη συνέχεια του καλοκαιριού! Τότε που υπήρχε η ευχέρεια  χρόνου των «υγιών» συζητήσεων εύρεσης λύσεων, που δεν γίνανε!..  Τότε που, μερικοί, βάζοντας πάνω από όλα εγωισμούς και προσωπικές πικρίες ή αντιπαλότητες (πολιτικές, δημοτικές, παρείστικες κλπ), «σκέφτηκαν και σχεδίασαν» τρόπους παράδοσης της ομάδας σε πρόσωπα «άπειρα» στο αντικείμενο ή την κατηγορία, με σκοπό ίσως, να τα «ελέγχουν»  και να τα κατευθύνουν κατά το δοκούν. Τα αποτελέσματα, γνωστά! Η ομάδα οδηγήθηκε κατευθείαν στην Α1 κατηγορία ΕΠΣνΑ, αποδυναμώθηκε, δεν είχε  προγραμματισμό και μελλοντικές βλέψεις, απογοήτευσε τους οπαδούς της αλλά και…. «εξυπηρέτησε» ορισμένους που και αυτοί, οσονούπω λένε οι «κακές» οι γλώσσες, θα κάνουν….φτερά! Να το θυμηθείτε!
Θα μου πείτε, βέβαια: «Μα, υπήρχαν λύσεις»;…
 Σύμφωνα με αυτά που ξέρω: Ναι!.. Υπήρχαν!.. Κι εκεί «παίχτηκαν» τα παιχνίδια!.. Όπως και τώρα, με τα «ίδια πρόσωπα»!.. Αλλά οι «διευθύνοντες το παιχνίδι», δεν άφησαν οι λύσεις αυτές να τελεσφορήσουν!... Μάλιστα μία περίπτωση είναι σε όλους γνωστή!.. Αυτή με την πρόταση ανάληψης της ομάδας από τον Ντίνο Τσουκαλά!..  Ωστόσο όμως, όπως το καλοκαίρι έτσι και τώρα αιφνιδίως,  η ομάδα άλλαξε… Διοίκηση!.. Και βλέποντας οι φίλαθλοι πως κανένας γνήσιος Ναυπάκτιος δεν συμπεριλαμβάνεται σ’  αυτή, έμειναν… άναυδοι!..

Για την ιστορία, να σας αναφαίρουμε ότι το νέο σχήμα του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Θ. Αλμπάνης (από το Τρίκορφο),  Α΄ αντιπρόεδρος: Δ.Παπακωστόπουλος  (από Χιλιαδού Φωκίδας), Β΄αντιπρόεδρος: Π.Φασούλης (από Ιωάννινα), Γ.Γραμματέας: Ν.Χριστοδούλου  (από Αγρίνιο), Ταμίας: Γ.Νούλας (από Στράνωμα) και
Μέλη οι Παππάς Μ. (από Νεοχώρι Μεσολογγίου), Ανδριτσόπουλος Ι.(από Μακρυνεία), Μπίμπας Ν  και Μαραντζάς Ευστ. (από Αθήνα).

Την είδηση αλλά και την παρουσίαση του νέου Δ.Σ., έκανε ο «νέος» Πρόεδρος μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκπροσώπων των φιλάθλων, του παραμένοντος προπονητή Γ. Μίχου και άλλων «ανθρώπων» της ομάδας.
Ο κ. Αλμπάνης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του κ. Τσουκαλά και τόνισε πως «Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σοβαρή πρόταση ενδιαφερομένου να αναλάβει την ομάδα, αλλά εμείς βάλαμε ορισμένα… χρήματα»!..  Εκεί ήταν το… «κουμπί», αλλά δεν είπε πόσα χρήματα βάλανε, που θα χρησιμοποιηθούν και πόσα χρωστάει η ομάδα! Γιατί;  Ωστόσο ο κ. Τσουκαλάς, με τον οποίο επικοινωνήσαμε δήλωσε ότι  «θέλω να αναλάβω την ομάδα αλλά… από δώ και πέρα», χωρίς δηλ. να αναγνωρίζει τα μέχρι τώρα χρέη της προηγούμενης Διοίκησης και χωρίς να έχει απαιτήσεις από επιδοτήσεις  ή και άλλα χρήματα που έχει λαμβάνειν μέχρι 1/2/2012 η ομάδα. Μάλιστα μας εξέθεσε και  τις σκέψεις του: «Θέλησα να αναλάβω από 1/2/2012 την ομάδα για να μπουν από τώρα οι βάσεις ώστε του χρόνου ο Αστέρας να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό ήταν το όνειρό μου και τα σχέδιά μου»!!
Ο «νέος» Πρόεδρος, δήλωσε και το… άλλο: ''Στόχος μας είναι η δημιουργία ακαδημιών με την βοήθεια του Γ. Πανουργιά».
Μα ο κ. Πανουργιάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αστέρα και καθόλα αγαπητός, ξέρουμε ότι διαθέτει γήπεδα 5Χ5, κάνει σοβαρή δουλειά και προπονεί μικρά παιδιά. Θα τα παραχωρήσει στον Αστέρα και πως;… Γίνεται;.. Τότε για ποιες Ακαδημίες μιλάει ο «νέος» Πρόεδρος;..
Πάντως οι εξελίξεις αυτές στα Διοικητικά του ερασιτεχνικού Αστέρα  και η ανάληψη της τύχης του από ανθρώπους, άριστους μεν αλλά όχι γνήσιους Ναυπάκτιους, αναστάτωσε και εξόργισε τους ντόπιους! Χαρακτηριστικά είναι τα ηλεκτρονικά μηνύματα που στέλνουν και η κριτική που ασκούν. Ιδού μερικά:
«Που πάτε ρε παιδιά; .......Τι το περάσατε, παιδική χαρά;», -  «Μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Ή τους ενοχλεί ή λειτουργούν καθ-υπόδειξη! Ξυπνάτε ρε παιδιά Ναυπάκτιοι την ομάδα την κάνανε καφενείο … Δεν το βλέπει κανείς στην Ναύπακτο; Που είναι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν;»!- «Που είναι οι Ναυπάκτιοι τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα; Τα καναν μπάχαλο μερικοί αλλά δεν θα την σώσουμε την ομάδα. Αφήστε  τους να την πατώσουν και μετά ξυπνάτε! Είστε σοβαροί; Ένας αστέρας μας έμεινε!..»
Το τελευταίο, μάλιστα, τα λέει όλα! «Ένας Αστέρας μας έμεινε!..». Ναι! Αλλά, πάει και αυτός!...
Αφού οι Ναυπάκτιοι, τρώγονται, αδιαφορούν και κοιτάζουν να αλληλο-εξοντωθούν; Αυτά και άλλα θα συμβούν! Τώρα, μετά τον Δήμο, ήρθε η σειρά του Αστέρα να Διοικηθεί με… ετερόφερτους! Τι άλλο απομένει;…

Ναυπάκτιος φίλαθλος μας είπε: «Πολύ φιλοσοφία περιείχε η Συνέντευξη του Προέδρου! Ενώ δήλωσε ανοιχτός σε όποιον ήθελε την μάδα, αμέσως συμπλήρωσε ότι τώρα μπει.. λεφτά! Αυτό, τι σημαίνει;.. Ζητάει λεφτά;.. Μέχρι πριν λίγες μέρες έλεγε πως δεν μπορεί άλλο μόνος του.. πως έχει τρέξει την ομάδα κ.ά. Τι μεσολάβησε; Μπας και πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις; Ή δεν θέλει ή θέλουν να πάει άλλος εκεί;… Μυρίζει η δουλειά! Και οι Ναυπάκτιοι, τι κάνουν;  Δεν θέλει κανένας να ασχοληθεί με τον Αστέρα ή… κάποιοι, για δικούς τους λόγους,  δεν θέλουν να ασχοληθούν οι… Ναυπάκτιοι;… Ψάξτε τους λόγους… Να μάθουμε για ποιούς και γιατί…»

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα  "νέο Άστρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου