Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Στ. Σταύρου: "Μικρογραφία των προβλημάτων του κράτους το... ποδόσφαιρο"!

Mαύρες οι μέρες στο ποδόσφαιρο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες έως και τις ερασιτεχνικές. Αιτία σίγουρα οι μέρες ανυπαρξίας σαν κράτος που ζούμε αλλά  λάθη και πρακτικές του παρελθόντος που διαιωνίζονται και έχουν σαν αποτέλεσμα να μην κυλά  σωστά η ανάπτυξη στο χώρο. Βέβαια δεν υπάρχει γενικώς τέτοια εξέλιξη, και το πιο λαοφιλές άθλημα σε όλο τον πλανήτη να περνά κρίση βγαλμένη από την κρίση της χώρας μας γενικότερα. 
Γίνεται αντιληπτό ότι και οι Ενώσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων δεν πρέπει να ασχολούνται διαρκώς η να αμελούν θέματα διαδικαστικά αλλά και βάση των καταστατικών που ισχύουν τουλάχιστον, αφού κατά βάση δεν υπάρχει ουσιαστικός  έλεγχος στους προπονητές που υπάρχουν και καθοδηγούν αρκετές ομάδες εάν πληρούν τις προϋποθέσεις της Ε.Π.Ο. και κατά δεύτερον όχι σωστή κατανομή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων που σημειωτέον για την περιοχή μας και για την τοπική Ε.Π.Σ.Ν.Α. 
Υπάρχουν πάμπολλοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, που εκτός της επιβάρυνσης Τετάρτη, Κυριακή, θα αναγκαστούν να παραμείνουν μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός κάθε δραστηριότητας με αυτό να συνεπάγεται πληροί απραξία με όχι καλές προοπτικές στην σωματική και αγωνιστικής τους διάθεση και κατάσταση.
Είναι σίγουρο ότι αυτά τα φαινόμενα δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση το άθλημα που ταλανίζεται από ατέλειες και λάθος τακτικές πολλές φορές.  
Αυτοί που μπορούν πρέπει να σκύψουν πιο πολύ στα προβλήματα και να δώσουν πνοή  σε τέτοια ζητήματα που για πολλούς να φαίνονται ιδεολογίες όμως είναι η πραγματικότητα...

ΣΤΑΥΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου