Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ταξιτζής «κυνηγούσε» τον Γ.Α.Π. στη... Σκιάθο!

Ο κόσμος χάνεται και ο ΓΑΠ κάνει διακοπές στη Σκιάθο!

   Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Σκιάθο.

Ο κόσμος χάνεται και ο ΓΑΠ κάνει διακοπές στη Σκιάθο!
Όπως πληροφορούμαστε από το e-volos.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμένει στο ξενοδοχείο La piscine palace, σήμερα το πρωί σηκώθηκε ευδιάθετος μετά από ένα ξεκούραστο βράδυ και αφού ήπιε τον καφέ του ξεκίνησε χαρούμενος για να απολαύσει το κανό του στα καταγάλανα νερά της Σκιάθου!
Στην φωτογραφία τον βλέπουμε με τη σύζυγο και τον γιο του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γ. Κουκουλάκη, στου οποίου το ξενοδοχείο διαμένει ο ΓΑΠ.
Ο Γιάννης Κουκουλάκης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, ιδιοκτήτης της Ξενοδοχειακής Μονάδας οργάνωσε την ινκόγκνιτο επίσκεψη του προέδρου στο νησί, καθώς συνδέονται με φιλία ετών!
* Η φωτό είναι από το  NewsVolos.blogspot.com



Υπό τον φόβο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να του στείλει τους ράμπο της εφορίας, ταξιτζής από τη Σκιάθο κυνηγούσε τον πρώην πρωθυπουργό μέχρι το ξενοδοχείο για να του δώσει απόδειξη μεταφοράς με το Ταξί του.

Ο ταξιτζής που «κυνηγούσε» τον Παπανδρέου στη Σκιάθο!
Μπορεί σήμερα να είναι μία από τις πιο κρίσιμες ημέρες για την ιστορία της Ελλάδας, ωστόσο η κούραση φαίνεται πως έχει καταβάλει τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Σύμφωνα με το magnisianews.gr, ο Γ. Παπανδρέου διέμεινε σε ξενοδοχείο του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Γ. Κουκουλάκη, ενώ επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ευαγγελίστριας.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός έφθασε στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου με σκάφος, παρουσία δύο φίλων του ή των προσωπικών αστυνομικών. Ακολούθως, πήγε στο ιστορικό Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας και επέστρεψε το βράδυ, οπότε ξεκουράστηκε και κοιμήθηκε.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης, τη διαδρομή από το ξενοδοχείο μέχρι το Μοναστήρι, την κάλυψε με ταξί, ωστόσο επειδή όπως αποδείχθηκε, ο οδηγός του ταξί δεν είχε απόδειξη να του δώσει, την Κυριακή το πρωί, πήγε και την παρέδωσε στο ξενοδοχείο...

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει πια ο κ. Παπανδρέου, που με τον που τον βλέπει κάποιος νομίζει ότι θα του ζητήσει χρήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου