Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΡΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΛΗΝΗΣ

Δια στόματος του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, διαψεύδεται για άλλη μια φορά ο κ. Μπουλές, καθώς με το από 8-11-2011 έγγραφό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας προς τον Δήμο Ναυπακτίας και με την ένδειξη του κατεπείγοντος τον ενημέρωσε σχετικά με την ακαταλληλότητα του νερού των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυλλήνης.
            Συγκεκριμένα, με το ως άνω έγγραφο βεβαιώνεται ότι τα συνημμένα δείγματα νερού που εξετάστηκαν από το ΚΕΔΥ «βρέθηκαν σημαντικά επιβαρυμένα ως προς τους μικροβιακούς δείκτες, ακατάλληλα για νερό ανθρώπινης κατανάλωσης» και συστήνεται άμεσα, μεταξύ άλλων, «διακοπή χρήσης νερού για πόσιμο , για μαγείρεμα και για πλύση σκευών διατροφής, έλεγχος των δικτύων για πιθανές βλάβες ή διαρροές, επιμελής καθαρισμός και απολύμανση όλων των υδατοδεξαμενών και αγωγών, συστηματική χλωρίωση του νερού και επανάληψη δειγματοληψίας».
            Ο κ. Μπουλές, όταν σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχαμε θίξει το τεράστιο ζήτημα της καταλληλότητας του νερού και ερωτήθηκε δημοσίως για τις δικές του ενέργειες επ’ αυτού, μας κατηγόρησε περί δυσφημίσεως του Δήμου και περί άσκησης αντιπολίτευσης από την πλευρά μας. Άραγε τί έχει να μας πει τώρα ο κ. Μπουλές περί δυσφήμισης του Δήμου μας, τη στιγμή που πλέον  όλα τα καφενεία των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυλλήνης, κοσμούν ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής «περί απαγόρευσης πόσης και χρήσης του νερού μέχρι νεοτέρας»;
            Από ποιον άραγε κληρονόμησε τα νερά του πρώην Δήμου Πυλλήνης ο κ. Μπουλές; Μήπως ο ίδιος τώρα δυσφημεί τον Δήμο του; Γιατί δεν μας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών νερού του Δήμου Πυλλήνης, των προηγουμένων ετών;
            Είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε την υγεία και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η αναλγησία, η επικίνδυνη αδιαφορία και η άγνοια της δημοτικής αρχής όπως και η ανεπάρκεια της ακόμη και σε τόσο σημαντικά ζητήματα όπως είναι η υγεία των δημοτών!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου