Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ας αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες για νέο ξεκίνημα Ανέργων και Επιχειρήσεων

Στην δυσκολότερη μεταπολιτευτικά οικονομική συγκυρία, που ο τραπεζικός δανεισμός μειώνεται και η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί σε αδιέξοδο, οι χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορούν να δώσουν σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών νέων επιχειρήσεων καθώς και της προσπάθειας των νέων ανθρώπων να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.
Σημαντικές δυνατότητες δίνει σε νέους, ανέργους αλλά και νεοσύστατες επιχειρήσεις της περιοχής μας, η προκήρυξη του Προγράμματος «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους».
Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ανέργους που σκοπεύουν να δημιουργήσουν τώρα την δική τους επιχείρηση, καθώς και σε νέους επιχειρηματίες που δημιούργησαν επιχείρηση μετά την 1/1/2011. Η δράση έχει ποσοστό χρηματοδότησης 100% (δεν απαιτείται δηλαδή ιδιωτική συμμετοχή).  Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός του κάθε σχεδίου κυμαίνεται από 10.000 έως 35.000 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο: www.asimakisfotopoulos.gr (Επικαιρότητα – Νέα) καθώς και στο www.espa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου