Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Παιδικός Σταθμός Λιδωρικίου

 Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Λιδωρικίου η υπολειτουργία, από τις αρχές του σχολικού έτους, του Παιδικού Σταθμού, ο οποίος κατά το τελευταίο εικοσαήμερο έχει σταματήσει τη λειτουργία του.
Ο Δήμος Δωρίδος, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η οποία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, μεταξύ άλλων και στους προμηθευτές του παιδικού σταθμού, (τρόφιμα-καύσιμα-κ.λ.π.), προχώρησε στη κατάρτιση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Δωρίδος», το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου.
Ενώ φρόντισε να προβλέψει αμοιβή για τη Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του νομικού προσώπου, δεν φρόντισε για την ορθή λειτουργία του παιδικού σταθμού Λιδωρικίου, με αποτέλεσμα αυτός σήμερα να μη λειτουργεί, καθότι δεν αντιμετωπίστηκε έγκαιρα το πρόβλημα που ανέκυψε με την απουσία της μόνιμης βρεφονηπιοκόμου, λόγω εγκυμοσύνης.
Οφείλει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Δωρίδος, να επιληφθεί  του ανωτέρω σοβαρού προβλήματος, προκειμένου να βρεθεί η δέουσα λύση και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία, τόσο του Παιδικού Σταθμού, όσο και του συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Λιδωρικίου.
Ο κ. Δήμαρχος Δωρίδος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιδωρικίου, είναι ενήμεροι για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και αν ναι πότε περιμένουν να δράσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου