Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Νάντια Μπουλέ : «Θέλω να σκάω από αγάπη!»


«Θέλω να σκάω από αγάπη!»
Την ακούμε κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του VFM 88.3, την παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα στις 22.00 στον ΑΝΤ1, ενώ τη βλέπουμε και στη σκηνή ως τραγουδίστρια, στο πλευρό του Μανώλη Λιδάκη. Η Νάντια Μπουλέ πήρε μια ανάσα από το φορτωμένο της πρόγραμμα για να μιλήσει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly.
«Έχω τον ενθουσιασμό του καινούργιου! Το καλοκαιρινό πρωινό ήταν για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε, το καταευχαριστήθηκα και χαίρομαι που επέστρεψα στην prime time ζώνη, με το “Black Out”! Είναι διαφορετικό το κοινό που παρακολουθεί το πρωί και το βράδυ, αλλά όλοι έχουμε ανάγκη να γελάσουμε, ειδικά αυτή την εποχή» λέει η Νάντια Μπουλέ, αναφερόμενη στην παρουσίαση του «Black Out». 

Η παρουσιάστρια ανήκει στη νέα γενιά, η οποία νιώθει έντονα την κρίση, και σχολιάζοντας τις εξελίξεις, αναφέρει: «Στενοχωριέμαι αφάνταστα που η γενιά μου κάνει το ξεκίνημά της σε μια καταχρεωμένη χώρα. Κανείς μας δεν νιώθει ασφαλής σε καμιά δουλειά, ούτε για το σήμερα ούτε για το αύριο. Είναι θλιβερό που τόσοι νέοι άνθρωποι αναγκάζονται να φύγουν από την Ελλάδα για να αναζητήσουν κάτι καλύτερο». 

Από τη συνέντευξη, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια τοποθέτηση για τις δυσκολίες στις σχέσεις: «Έχουν αλλάξει πολύ οι ισορροπίες στις σχέσεις, λόγω της ταχύτητας με την οποία ζούμε. Οι γυναίκες έχουν πλέον πολλούς ρόλους και η αλλαγή αυτή έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κάπου μέσα εκεί μπερδεύτηκαν και τα δύο φύλα και είναι δύσκολο να βρούμε ρόλους στις σχέσεις. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανεξάρτητες –και αυτό είναι καλό–, αλλά μερικές φορές λειτουργούμε σαν άντρες στις σχέσεις μας. Από την άλλη, στους άντρες αρέσει το παραδοσιακό πρότυπο γυναίκας, γιατί με αυτό συνήθως έχουν μεγαλώσει, αλλά τους γοητεύουν και οι δυναμικές γυναίκες. Ουσιαστικά, δηλαδή, καταλήγουν να μην ξέρουν τι θέλουν!».

Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει. Όμως. και τα δικά της «θέλω»: «Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ τι δεν θέλω από μια σχέση. Δεν αντέχω τη μιζέρια και την έλλειψη ασφάλειας. Θέλω να σκάω από αγάπη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου