Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Σ.Α.Σ. στο 3rd thematic Conference for the European year of Volunteering 2011,



Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών και Φοιτητών Αθήνας σας ενημερώνει ότι στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2011, παρεβρέθηκε στο 3rd thematic Conference for the European year of Volunteering 2011, επιπέδου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν Επίτροποι από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στελέχη από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας των Βρυξελλών.
Συνοπτικά, ανάμεσα από τους φορείς και θεσμικούς παράγοντες που στελέχωσαν το θεματικό συνέδριο από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρη την Ευρώπη ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών Αθήνας έδωσε το παρόν ύστερα από προσωπική πρόσκληση που έλαβε από την Γερμανική εταιρεία διοργάνωσης διά των αντιπροσώπων του Μπλατζιούκα Ηλία και Θωμά Μήτσου.
Θεωρούμε μεγάλη την ευκαιρία που παρεβρεθήκαμε στο συγκεκριμένο συνέδριο, καθώς τα προηγούμενα συνέδρια έλαβαν χώρα σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης σας αναφέρουμε ότι η παρουσία μας ήταν δυναμική καθώς δεν υπήρχαν αντίστοιχοι σύλλογοι ή οργανώσεις σπουδάζουσας Νεολαίας από την Ελλάδα ή από κάποια άλλη χώρα της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου