Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Καστανογιορτές και.... Videoμανία!

Οι «καστανογιορτές» του περασμένου Σαββάτου 15 Οκτώβρη, έδωσαν την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να «ανηφορίσει» στον Άη-Δημήτρη για να γλεντήσει! Ο καιρός όμως, τους περιόρισε σε αίθουσα όπου, με θέα την Ευηνολίμνη, γλέντησε και γεύτηκε τις τοπικές νοστιμιές!..  Παρόντες, αν και καθυστερημένα λόγω της αντίστοιχης εκδήλωσης στην Άνω Χώρα αλλά και της κακοκαιρίας και η «μόνιμη» Δημοτική «παρέα» αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλέ και τους αντιδημάρχους την κα Μαρία Ζιαμπάρα και τον κ. Χρ. Σαλαμούρα τους οποίους υποδέχθηκαν οι κκ Σ. Ζώης, Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου, ο Αρ. Τσαρούχης σύμβουλος, ο Πάπα-Νίκος Μασγάλας, αρχιερατικός επίτροπος, ο Πάπα-Κυριάκος Τσουρός  υπεύθυνος επί των αιρέσεων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς πολλοί πρόεδροι και μέλη πατριδοτοπικών Συλλόγων και Τοπικών κοινοτήτων, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Τ.Κ Βασιλικής Χάλκειας Χ. Βαλμάς.

Μετά τα… «καλωσορίσματα» κλπ το μικρόφωνο πήρε ο κ. Μπουλές για να πει και αυτός το… «δικό του ποίημα» το… «Δημοτικό»… Μάλιστα μπροστά στην κάμερα (και ας ήταν ερασιτεχνική)!.. Η «video-κάμερα» βέβαια, πάντα έλκει γιατί «σε πάει και πάρα πέρα». Κι εκεί υπάρχει ο κίνδυνος να  σε παρεξηγήσουν αν δεν προσέξεις….  Αν, δηλαδή, την ώρα που μιλάς αντί να απευθύνεσαι στον κόσμο, προσηλώνεσαι στον… «φακό»!.. Είναι σαν να μονολογείς!... Θα μου πείτε: «Κακές συνήθειες», αλλά…. Θέλει προσοχή!..
Πάντως, οι παρευρισκόμενοι, χειροκρότησαν θερμά τους υψηλούς επισκέπτες και τους τίμησαν δεόντως για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να είναι συνεπείς στα γλέντια… όλων!
Και του χρόνου… Με καλό καιρό!

Οι φωτό είναι από το Nafpaktianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου