Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας στη Super League


Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/10) η ψηφοφορία για το ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα στην μεγάλη κατηγορία και αυτές θα είναι, όπως αναμενόταν, ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας.
Μετά τα όσα έγιναν την Παρασκευή (21/10) στο Δ.Σ. της Super League, με τις 16 ομάδες να γίνονται 18 και μετά πάλι 16 (!), οι δύο θέσεις που έπρεπε να καλυφθούν στο πρωτάθλημα θα έβγαιναν το Σάββατο (22/10).
Ηταν αναμενόμενο πως οι δύο ομάδες που θα ψηφιζόντουσαν θα ήταν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, όπως και έγινε με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (από ΑΕΚ και Αρη που ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής της Λάρισας και του Πανσερραϊκού) και 2 λευκά (από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από Λάρισα και Πανσερραϊκό, που ήταν οι άλλες δύο συνδεικδικήτριες ομάδες.
Το παρών δεν έδωσαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα στη διαδικασία παραβρέθηκε, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις συγκεντρώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.
Στο τυπικό της υπόθεσης και για να καταρτιστεί σωστά το πρόγραμμα των αγωνιστικών, η Δόξα Δράμας είναι η ομάδα Α και ο Λεβαδειακός η ομάδα Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου