Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Είπε ΟΧΙ στον ΑΣΤΕΡΑ!

ο Ναυπακτιακός θα συνεχίσει στην Α1 ΕΠΣΝΑ

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι... τέκνα και οπαδούς! 
Η καλοκαιρινή βεβιασμένη(;) "απόφαση" πρώην και νυν Διοίκησης του Ναυπακτιακού Αστέρα και της "Ακαδημίας" (σημερινής διοίκησης), η ιστορική ομάδα της Ναυπάκτου να ΜΗΝ συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής αλλά στο Α1 τοπικό, φαίνεται ότι θα ταλαιπωρήσει για "καιρό" τυς ποδσφαιρόφιλους της πόλης αλλά και το "λαμπερό Αστέρι"!  

Μετά τις εξελήξεις στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στεράωμα, φάνηκε πως ο Ναυπακτιακός Αστέρας είχε κάποιες ελπίδες να επανέλθει στην φυσική του κατηγορία. Μάλιστα η ΕΠΟ ζήτησε εγγράφως να συνεναίσει και η "Διοίκηση" η οποία αφού το "καλοσκέφτηκε" και ίσως της "καλάρεσε", είπε το μεγάλο ΝΑΙ!... Που θα βρισκόταν άλλη ευκαιρία να Διοικεί μάδα "Δ΄ Εθνικής";..
Όμως και πάλι, τα πράγματα άλλαξαν!... (Γαμώ την ατυχία της)!...
Σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ, αυτή τη φορά το ΟΧΙ το είπε η... ΕΠΟ!...

"Χθες το πρωί ζητήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία έγγραφο που να συναινεί στην συμμετοχή του Ναυπακτιακού στην Δ’ Εθνική από την ΕΠΣΝ Αιτ/νιας το έγγραφο εστάλει και όλα έδειχναν πως το θέμα θα  είχε αίσιο τέλος. Το απόγευμα η ΕΠΟ άλλαξε  στάση και αποφάσισε να μην  επιτρέψει  στον Ναυπακτιακό να συμμετάσχει  στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής διότι έχει αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα και έχει στο δυναμικό του αλλοδαπούς παίκτες".

Και τώρα, τα... "κεφάλια μέσα"!... Το "τοπικό" πρωτάθλημα ίσως να είναι η θέση που "ταιριάζει" στους "ποδοσφαιρικούς παράγοντες" (πρώην και νυν) στον ΑΣΤΕΡΑ όμως, του Φίλιππα Σφαέλου, του Νίκου Μπερετάνου και τόσο άλλων που αγωνίστηκαν  για την ομάδα και προσέφεραν, αξίζει καλύτερης τύχης!... Πάντως στη συνείδηση όλων ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, δεν είναι αυτός που μας παρυσιάζυν!... Είναι πιο τρανός και πιο δυνατός!.. ΕΛΑΜΨΕ... ΛΑΜΠΕΙ..... ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ!...

Λεπτομέριες όλου του ιστορικού της "Απόφασης" και τους λόγους αυτής, θα σας τους παρουσιάσουμε σύντομα!

"νέο Άστρο"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου