Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοφανείς συγκεντρώσεις στη Ναύπακτο...

Την έντονη αντίθεση τους στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική εξέφρασαν σύσσωμα τα εργατικά σωματεία και φορείς στην Ναυπακτία. Λίγο μετά της δέκα το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου που από κοινού διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας ο Σύλλογος των επαγγελματοβιοτεχνών και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Μετά τις σχετικές ομιλίες των εκπροσώπων το φορέων πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Το παρόν στην συγκέντρωση  και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές μαζί με τους Αντιδ/ρχους Μαρία Ζιαμπάρα και Κώστα Σταυρόπουλο.  Της πορείας προπορεύονταν τα ταξί της πόλης και απορριματοφορα του Δήμου! Η πορεία ολοκληρώθηκε έξω από την ΔΟΥ Ναυπάκτου όπου εκπρόσωποι των σωματείων και των εργαζομένων επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην διευθυνση της ΔΟΥ.
 Λίγο μετά τις 11:30 ακολούθησε το ΠΑΜΕ με πορεία στους δρόμους της Ναυπάκτου. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλόβρυσο.
 Σύμφωνα με παρατηρητές, οι σημερινές συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων της Ναυπάκτου ήταν από τις μεγαλύτερες, σε όγκο και παλμό.  που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην φιλύσηχη, γενικά, πόλη και αποδίδεται στην αγανάκτηση των πολιτών της στα εξοντωτικά οικονομικά αλλά "αντιλαικά" μέτρα της κυβέρνησης...

nafpaktianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου