Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - 9η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Η φετινή 9η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η αφή της φλόγας των αιμοδοτών ξεκίνησε ,σηματοδοτώντας την έναρξη της 24ηςΑμφικτιονίας από τα Σέρβια  Κοζάνης .
Ο τελευταίος σταθμός είναι το Ολυμπιακό Χωριό αφού θα καταλήξει στις 31 Οκτωβρίου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στον  δήμο Αχαρνών. Η φλόγα έχει περάσει από όλες της Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας .
Την Κυριακή 30-10-11 ώρα 17:00 , η «Φλόγα της Αγάπης  θα φτάσει λοιπόν στο
Ολυμπιακό Χωριό και θα παραληφθεί από τους Εθελοντές Λαμπαδηδρόμους στην  Γ΄. είσοδο  του Ολυμπιακού Χωριού
Η λαμπαδηδρομία θα διασχίσει την πόλη μας και θα καταλήξει στο χώρο του
Αθλητικού Κέντρου όπου θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η λαμπαδηδρόμοι θα περάσουν από τους κάτωθι δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού:
-  Γ΄. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΟΥΗ – ΠΥΡΟΥ ΔΗΜΑ – ΚΑΧΙ ΚΑΧΙΑΣΒΙΛΙ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ –ΦΑΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ-  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΡΑΝΙΔΗ – ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο κλειστό γυμναστήριο θα δωθούν έπαινοι στους αιμοδότες μας. Σε αυτούς που 3 χρόνια  τώρα , δίνουν το αίμα τους για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπό μας όταν παραστεί ανάγκη. Για να έχει αποθέματα η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας .
Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν ενεργά και συμμετέχουν:
- Η αιμοδοσία του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά, το 1ο- 3ο  Δημοτικό Σχολείο, το 2ο- 4ο Δημοτικό Σχολείο, το τμήμα παραδοσιακών χωρών των δημοτικών σχολείων μας όπου θα μας παρουσιάσουν  χορούς , το Γυμνάσιο Ο.Χ, το Λύκειο Ο.Χ, το αθλητικό σωματείο  Ο.Χ "ΦΟΙΒΟΣ", το αθλητικό σωματείο Ο.Χ "ΑΘΗΝΑ"  , το Κέντρο Νέων , η Πολιτική Προστασία του Ο.Χ, η Πολιτική προστασία Αχαρνών, η Πυροσβεστική Ο.Χ, το Αστυνομικό τμήμα Ο.Χ, ο σύλλογος Ολυμπιονικών, η Δημοτική αρχή, ο Σύλλογος Εθελοντών Αχαρνών-Θρακομακεδόνων,  ο Πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων " Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" με χορούς και τραγούδια , η Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος "ΠΑ.Ο.Ν.Ε" με χορούς και τραγούδια Θρακιώτικα  .
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συμμετέχετε ενεργά στην λαμπαδηδρομία αυτή ή να είσαστε μαζί μας στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού όπου θα γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές.
Εύα Πασχαλίδου
Πρόεδρος ΣΚΟΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου