Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

To CRAZY CLUB οντά στον.... "νέο Ναυπακτιακό"! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δυστυχώς ο Αστέρας μας μετά από περίπου μια εικοσαετία συνεχούς παρουσίας στον επαγγελματικό αθλητισμό επιστρέφει σε τοπικό επίπεδο. Ο λόγος λίγο πολύ γνωστός. διοικητικό αδιέξοδο και οικονομική κρίση συνέθεσαν το τέλειο σκηνικό... Κι όμως αν αναλογιστεί κανείς το πως φτάσαμε ως εκεί θα καταλάβει πως η ομάδα θα μπορούσε σήμερα να βρίσκετε στην Δ Εθνική η ακόμα και στην Γ Εθνική αν ακολουθούσε πριν 4 χρόνια κάποιον άλλον δρόμο. Τον δρόμο αυτόν θα ακολουθήσει αναγκαστικά φέτος κάτω από την δύσκολη αυτή συγκυρία και ευχόμαστε τελικά στην νέα διοίκηση να δικαιωθεί. 

Από την άλλη όμως πρέπει να θέσουμε προ τον ευθυνών τους τις προηγούμενες διοικήσεις που κατασπατάλησαν τεράστια ποσά για να μας παρουσιάσουν εναν αεριτζή προπονητή και κάτι πουλημένα τομάρια (ποδοσφαιριστές). Τώρα που τα λεφτά τους στέρεψαν έφυγαν από την πίσω πόρτα. Βρέθηκαν όμως οι άνθρωποι που θα ασχοληθούν δεν έχον λεφτά για να φέρουν μισθοφόρους που θα παίξουν για τα λεφτά. 

Πιστεύουμε πως όμως έχουν αγάπη για τον αστέρα μας και το ποδόσφαιρο και όχι αγάπη για την τσέπη τους και μόνο. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε ματς και θα ευχαριστιόμαστε να βλέπουμε Ναυπάκτιους που θα αγωνίζονται για την φανέλα και την ένδοξη ιστορία του Ναυπακτιακού. Αυτά τα παιδιά που η τύχη τα έφερε να σηκώσουν στις πλάτες τους το μέλλον της ιστορικής αυτής ομάδας. Βλέπουμε με αισιοδοξία το δυσοίωνο μέλλον καθώς το βάρος της φανέλας και μόνο είναι ικανό να δώσει φτερά σε αυτά τα παιδιά και να κάνουν τον αστέρα να πρωταγωνιστήσει ξανά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου