Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΒΙΟΣ............. ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ: "Το μέλλον μας..."


Πραγματοποιήθηκε με "εξαιρετική" επιτυχία και παρουσία των "αδελφών" δημάρχων Γιάννη Μπουλέ και Γιώργου Καπεντζώνη (Ναυπακτίας & Δωρίδας) αλλά και Αντιδημάρχων και πολλών Δημοτικών Συμβούλων και δημοτών η εκδήλωση "Ποιμενικός Βίος Πυληνίων".

Η Εκδήλωση αυτή θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη της περιοχής που "κληρονόμησε" ή θεωρείται η "πιο αντιπροσωπευτική" της νέας δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας γι'  αυτό και τα χρήματα που διατέθηκαν στους διοργανωτές (χρήματα Ναυπακτίων Δημοτών) ήταν περισσότερα απο αυτά που διέθεσε ο Δήμος για την λητή Εκδήλωση της.... Μεγάλης Παρασκευής!!!
Πέραν των ανωτέρω, ενθαρρυντική θεωρείται για το μέλλον της περιοχής, σε συνεργασίες και ανάπτυξη, η "παρουσία" του Δημάρχου Δωρίδας κ. Καπεντζώνη που επεβαιβεώνει "την ελπίδα όλων των δημοτών" για καλή γειτνίαση αλλά και "συνοδοιπόρευση σκέψης" στις ενέργειες των δύο δημάρχων!.. Ο σκοπός είναι κοινός όπως και τα συμφέροντα...

Να ευχηθούμε και του.... Χρόνου!
====================

Χωρίς να έχουμε λόγους να αμφισβητούμε "τίποτα από τα ανωτέρω"  και χωρίς να σημαίνουν τίποτα η φωτό και το ρεπορτάζ, αναδημοσιεύουμε  το παρακάτω θέμα για να αποδείξυμε ότι εμείς είχαμε "επισημάνει" την "συνοδοιπόρευση σκέψης" των δύο δημάρχων που δίνει ελπίδες , σε πλλούς, για το... αύριο!

Σ.Σ. Η φωτό είναι της Ζωής Δενδραμή



ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ - ΔΩΡΙΔΑΣ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ.... ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

Πρόκληση προς τους δημότες θεωρείται  η πρόσληψη απο τον δήμαρχο Φωκίδας κ. Καπεντζώνη, ως ειδικού Συμβούλου (ετήσια αποζημείωση: 35.000 ευρώ) του ίδιου προσώπου στο οποίο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές ανέθεσε απ'  ευθείας (χωρίς διαγωνισμό) την συντήρηση της ιστοσελίδας του Δήμου. Έργο ύψους 15.000ευρώ!..

Μήπως είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στο είδος;..

Εκτός και αν οι κκ Δήμαρχοι αποβλέπουν σε άλλου είδους... "εργασίες" μιας και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι στέλεχος (αν όχι συνιδιοκτήτης) τοπικής εφημερίδας!...

ΙΔΟΥ Η ΑΠΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΛΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου