Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγαπητοί Αναγνώστες,
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πιστεύουμε ότι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, κατορθώσαμε να είμαστε συνεπείς τόσο στην έκδοση όσο και στην πραγματική ανεξαρτησία των εφημερίδων μας. Δεν θελήσαμε και δεν δεχθήκαμε να είμαστε όργανο κανενός συμφέροντος ώστε να κυκλοφορούμε διαστρεβλώνοντας την αλήθεια! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να στηριζόμαστε ΜΟΝΟ στις συνδρομές σας. 
Δυστυχώς όμως, παρά τις εκκλήσεις μας, αρκετοί Συνδρομητές, αμέλησαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας ή απέφυγαν να καταβάλλουν την μέχρι σήμερα συνδρομή τους στον Εισπράκτορά μας, με αποτέλεσμα να μας δημιουργηθεί μέγα οικονομικό πρόβλημα για την συνέχεια.
Για τον λόγο αυτό, ζητούμε την κατανόησή σας και σας καλούμε, για τελευταία φορά, να στηρίξετε την Εφημερίδα σας. Τώρα το καλοκαίρι, με την διακοπή του Αυγούστου, σας δίνεται ο χρόνος να αποδείξετε ότι την θέλετε!.. Κι εμείς αποφασίσαμε, κατ’  αρχάς και από το επόμενο φύλλο, για περιορισμό των εξόδων, να μειώσουμε τον αριθμό των εντύπων και  να τις αποστέλλουμε ΜΟΝΟ στους «πραγματικούς συνδρομητές μας»!
Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, όμως θα πρέπει να κατανοήσετε την απόφασή μας την οποία θα σας αναλύσουμε στο φύλλο Σεπτεμβρίου!.. 
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου