Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΗΡΘΑΝ Τ' ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ!

«Πραξικοπηματική» θεωρείται η χθεσινοβραδινή Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, το οποίο με τις ψήφους της πλειοψηφίας, κατ’  εντολή του Δημάρχου, απέρριψε την αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γολεμίου να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Δημοτικό Σχολείο του χωριού.
Ο κος Μπουλές δεν τόλμησε να «εναντιωθεί» στην επιθυμία του αντι… κ. Καραλή, που για προσωπικούς λόγους έθεσε βέτο να γίνουν αλλαγές στη χρήση του Σχολείου (Δημοσίευμα της εφημερίδας «νέο Άστρο»  φύλλο Ιουνίου) με αποτέλεσμα να κατηγορείται σήμερα για αθέτηση «προεκλογικών» και «μετεκλογικών» υποσχέσεων. Μάλιστα, σε άλλους Συλλόγους χωριών της Ναυπακτίας, η δημοτική αρχή έχει δώσει πρόσφατα «ολόκληρη τη χρήση των Σχολείων» και μάλιστα με «εισηγητή» τον Αντί… του!
Βέβαια, η περίπτωση Γολεμίου, έχει την δικιά της γνωστή ιδιαιτερότητα…. Αλλά… Εμείς τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ναυπακτίας, τα περιμέναμε…. Μιας και οι πλειοψηφία των μελλών της Παράταξης Μπουλέ είναι… «συγ - χωριανοί» και οπωσδήποτε κουβαλάνε τα δικά τους προσωπικά που ήρθανε να βγάλουνε στη Ναύπακτο!

Για την ιστορία, σας παρουσιάζουμε το Σχολείο του Γολεμίου όπως το διατήρησε και ανακατασκεύασε από 10ετίας  μέχρι σήμερα ο Σύλλογος, με δικά του χρήματα!....

Σε λίγες μέρες και ίσως μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας «νέο Άστρο» θα σας παρουσιάσουμε έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας και τα οποίο θα αποτελέσει «χαστούκι» για την σχετική Απόφαση της δημοτικής αρχής Ναυπακτίας!

ΥΓ Παρακαλούνται τα "Ελεύθερα site και blog" της περιοχής να αναδημοσιεύσουν το παρόν και τις εικόνες του για να μάθουν οι ψηφοφόροι τι ψηφίζεται στο δ.σ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Η ΒΡΥΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ  ΧΩΡΟΙ


ΟΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΕΜΙΩΤΩΝ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ- ΚΑΡΑΛΗΣ και Σια ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;

ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ....................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου