Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ... 5 ΟΜΑΔΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στην Επιτροπή ιδιότητας και μετεγγραφών της ΕΠΟ αναμένεται να βρεθούν την Τετάρτη 11 ομάδες, λόγω προβλημάτων που έχουν με τις ενημερότητές τους. Πρόκειται για 3 ομάδες που αγωνίστηκαν στη Β’ Εθνική και άλλες 8 στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τον ΠΑΟ Ρουφ, την Καλλονή, τον Φωκικό, τους Πόντιους Κατερίνης, την Αναγέννηση Επανομής, την Παναχαϊκή, την Ηλιούπολη, τον Πιερικό, τη Δόξα Δράμας και τη Βέροια, ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Πανηλειακό, τον Ασπρόπυργο και τον Παναιγιάλειο. Θυμίζουμε, ότι ήδη έχουν ανακληθεί τα δελτία του Ιωνικό, του Εθνικό, της Χερσονήσου, της Κόρινθο και φυσικά του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σκάνδαλο οι ομάδες εμπλέκονται για διάφορους λόγους: μη έγκυρη ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα, μη κατάθεση ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας, πραγματοποίηση μεταγραφών πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας.

Πιθανότατα θα ανακληθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τις παραπάνω ομάδες στη μεττεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να παραπεμφθούν και στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής.
 enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου