Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

17χρονο αστέρι απο την Μπούκα Αμφιλοχίας στον Ατρόμητο!

Στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή για την ομάδα Κ-20 προχώρησε ο Ατρόμητος.

Οι «κυανόλευκοι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον 17χρονο Αλέξανδρο Μπεκατώρο, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αιτωλοακαρνανίας.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού Αιτωλοακαρνανίας ενέταξε στο δυναμικό της η ΠΑΕ Ατρόμητος που συνεχίζει τη παραγωγική διαδικασία για την στελέχωση των Ποδοσφαιρικών της Ακαδημιών. Έπειτα από εισήγηση του Σκάουτ Τόλη Αποστόλου αποκτήθηκε ο αριστερός χαφ (γεννηθείς στις 10 Νοεμβρίου 1994) Αλέξανδρος Μπεκατώρος από τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών συλλόγων και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με το ταξίδι που πραγματοποίησαν στον τόπο καταγωγής του ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Παναγιώτης Μιχαλέτος, ο Σκάουτ Τόλης Αποστόλου και ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης (φωτό). Κατά τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στον Αμφίλοχο στον οποίο είχε 32 συμμετοχές και έκανε καταπληκτική χρονιά με 19 γκολ εκ των οποίων τα δύο γκολ στο μπαράζ ανόδου με το Μεσολόγγι για την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος θα ενισχύσει την ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου, νέος προπονητής της οποίας είναι ο Μάρκος Δήμος. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Παναμβρακικού Μπούκας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο θέμα της παραχώρησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή
».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου