Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

NAYPAKTIAKOS ASTERAS

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Πολλά τα ερωτηματικά για την ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Η εφάνταστη ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας το μόνο που προκαλεί με τα μυθεύματα που επικαλείται είναι μεγάλη έκπληξη και πολλές απορίες για τη σκοπιμότητα της. Είναι κρίμα πραγματικά η μεμονωμένη συμπεριφορά ενός και μόνο ανθρώπου, του γιατρού του αγώνα, έστω κι αν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από τον πρόεδρο του Αετού Σκύδρας με ακατανόμαστες εκφράσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ βρισκόταν υπό συναισθηματική φόρτιση, να δίνει την αφορμή για τόσα δυσμενή και αναληθή σχόλια εις βάρος μας.

Προκειμένου όμως να αποκαταστήσουμε την αλήθεια η οποία τόσο παραποιείται από τη ανακοίνωση του Αετού Σκύδρας οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής : 1. Κανένα από τα μέλη της διοίκησης του Ναυπακτιακού δεν αναμείχθηκε στο μεμονωμένο περιστατικό του γιατρού του αγώνα εναντίον του πρόεδρου του Αετού Σκύδρας, αντίθετα μόλις έγινε αντιληπτό τα μέλη της διοίκησης έσπευσαν να τον προστατεύσουν και αμέσως μετά οι πρόεδροι των δύο ομάδων σε άριστο κλίμα συζήτησαν στα γραφεία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως ο πρόεδρος του Αετού Γ. Ναυρινιάδης παρέμεινε στη Ναύπακτο και μετά την αποχώρηση της αποστολής για τη Σκύδρα. Όλα αυτά βέβαια κατά ένα περίεργο τρόπο αποσιωπούνται…..

2. Στην 10ετή παρουσία του Ναυπακτιακού Αστέρα σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, ποτέ η ομάδα της Ναυπάκτου δεν έχει κληθεί στον αθλητικό δικαστή για επεισόδια, αφού κατά κοινή ομολογία αποτελεί μία από τις πιο φιλόξενες έδρες και για αυτό έχουμε «εισπράξει» ευχαριστήρια για την άριστη φιλοξενία και από τις 15 ομάδες που ήρθαν στο Παπαχαραλάμπειο φέτος να αγωνιστούν.

3. Η αστυνομία δεν επέτρεψε σε κανένα φίλαθλο να περάσει είτε στο χώρο των αποδυτηρίων είτε εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα όσο και από την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, εκτός κι αν αμφισβητούνται και αυτοί…. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός πως δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση από τους φιλοξενούμενους, κάτι που δεν δικαιολογείται ύστερα από τα όσα τρομακτικά – στη φαντασία τους – συνέβησαν.

4. Οι ίδιοι οι παίκτες του Αετού Σκύδρας γνωρίζουν ότι αποτελούν μυθεύματα τα όσα αναφέρονται –ότι δεν τους παρείχαμε ούτε νερό- ενώ κανείς δεν τους ενόχλησε ούτε κατά την άφιξη ούτε κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο και τα περί πολεμικού και τρομοκρατικού κλίματος και κινδύνου της σωματικής τους ακεραιότητας που επικαλείται η ανακοίνωση, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων… για άγνωστους λόγους. Προκαλούν μόνο γέλια σε όσους ήταν στο γήπεδο, ενώ προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης αφενός μεν δεν ήταν στο γήπεδο και αφετέρου δεν ρώτησε τους παίκτες.

5. Όσο για τον διαιτητή του αγώνα η φάση και μόνο του 52’ όταν στην καθαρή ανατροπή του Οξύζογλου από τον τερματοφύλακα Σειτανίδη δεν καταλογίζει το καταφανέστατο πέναλτι τα λέει όλα… Σε αυτή την ανατροπή βέβαια δεν αναφέρεται η ανακοίνωση, όπως δεν αναφέρεται και στους αλλεπάλληλους –υποθετικούς τραυματισμούς- παικτών του Αετού που για να κερδίσουν χρόνο έπεφταν με το παραμικρό στο χόρτο και όταν έβγαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου επανέρχονταν με κινηματογραφική ταχύτητα σε αυτόν …Όσο για τα ασφαλή συμπεράσματα περί του ευ αγωνίζεσθε αυτά θα ήταν καλύτερο να εξαχθούν για όλους μετά το τέλος του πρωταθλήματος…………….

6. Ο πρόεδρος του Αετού Σκύδρας δέχτηκε επίθεση όχι από κάποιον κύριο που δηλώθηκε – όπως επικαλείται η ανακοίνωση της Σκύδρας – ως γιατρός του Ναυπακτιακού Αστέρα, αλλά από τον επίσημο γιατρό του αγώνα που δηλώθηκε με την κατάθεση της ιατρικής του ταυτότητας, που δεν χωρά αμφισβήτησης, στους διαιτητές πριν την έναρξη του αγώνα.

Τέλος η διοίκηση του Ναυπακτιακού μετά την αποκατάσταση της αλήθειας με τα όσα αναφέρονται παραπάνω αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του Αετού Σκύδρας Γ. Ναυρινιάδη και μόνο για την επίθεση που δέχτηκε από το γιατρό του αγώνα, για τον οποίο δεσμεύεται από εδώ και στο εξής να μην επιτρέψει την παρουσία του στους αγώνες της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – Αγανάκτηση για την φιλοξενία
Ανακοίνωση κατά Ναυπακτιακού
28-04-2011
Πολλά παράπονα από την φιλοξενία του Ναυπακτιακού Αστέρα έχει η αποστολή του Αετού Σκύδρας, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για... οργανωμένο πολεμικό σχέδιο. Η ανακοίνωση αναφέρει...
“Ταξιδεύοντας στη Ναύπακτο για την αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2 του Βόρειου Ομίλου, είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα συμμετείχαμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Μετά λύπης διαπιστώσαμε όμως ότι εξελιχθήκαμε σε θύματα ενός οργανωμένου πολεμικού σχεδίου, το οποίο προφανώς και επικρότησε η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα (καθώς για τα μάτια του κόσμου και μόνο προσπάθησε να ηρεμήσει κάπως τον κόσμο), κρίνοντας από την απόλυτη απάθεια των διοικητικών στελεχών της, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας μας ήταν σωριασμένος στο έδαφος από χτυπήματα που είχε δεχθεί.
Πριν την έναρξη του αγώνα, οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα μας ευχαρίστησαν εκ νέου για την φιλοξενία που τους παρείχαμε, όταν ήρθαν στην Σκύδρα. Αποδείχθηκε όμως ότι αυτές οι κουβέντες ήταν σταχτή στα μάτια. Και δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι δεν μας παρείχαν ούτε τα στοιχειώδη (σ. σ. μπουκάλια νερού).
Στη διάρκεια της αναμέτρησης, 6-7 οπαδοί του Ναυπακτιακού Αστέρα κινούνταν ανενόχλητοι πίσω από την εστία της ομάδας μας παρενοχλώντας και καθυβρίζοντας χυδαία τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, Στάθη Σεϊτανίδη, υπό την παντελή αδιαφορία του διαιτητή του αγώνα Διαμαντόπουλου. Δυστυχώς για μας, ο Αετός εντός του γηπέδου αποδείχθηκε πόσο ανώτερη ομάδα είναι. Δυστυχώς για μας, αγωνιστήκαμε στο πλαίσιο του εύ αγωνίζεσθαι και ο αγώνας έληξε ισόπαλος. Διότι, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Ενας «κύριος» ονόματι Σαμαντάς Γ. ο οποίος δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως ο ιατρός του Ναυπακτιακού Αστέρα, αφού έβριζε και παρενοχλούσε τους αθλητές της ομάδας μας στη διάρκεια του αγώνα, μετά το τέλος αυτού και υπό την απόλυτη απάθεια και αδιαφορία της Αστυνομίας, χτύπησε με γονατιά στα γεννητικά όργανα τον πρόεδρο της ομάδας μας, Γιάννη Ναυρινιάδη, αφού τον στόλισε με εκφράσεις που δεν είναι του επιπέδου μας να τις αναφέρουμε. Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα παρέμεινε αμέτοχη, βλέποντας τον πρόεδρο του Αετού σωριασμένο στο έδαφος για περίπου πέντε λεπτά κι ενώ δεχόταν κλωτσιές από άλλους «κυρίους».
Τα βίαια ένστικτα των οπαδών του Αστέρα δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου αλλά και στα αποδυτήρια περίπου 40 άτομα έσπειραν τον τρόμο, απειλώντας τους αθλητές μας και επιτέθηκαν στον προπονητή μας, Γιώργο Τυριακίδη. Η αποστολή της ομάδας μας αναγκάστηκε να παραμείνει κλειδωμένη στα αποδυτήρια για περίπου δύο ώρες, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας. Μετά από το δίωρο του τρόμου που βίωσαν παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, διαφύγαμε τον κίνδυνο και αποχωρήσαμε υπό την συνοδεία επτά περιπολικών και ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης. Και αναρωτιόμαστε.
1. Για ποιους λόγους ο διαιτητής του αγώνα Διαμαντόπουλος επέτρεψε την διεξαγωγή του, από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών του Αετού Σκύδρας.

2. Ποιος ήταν ο ρόλος της Αστυνομίας; Να αφήνει τον κάθε χουλιγκάν να καθυβρίζει και να προπηλακίζει στελέχη της φιλοξενούμενης ομάδας;

3. Για ποιος λόγους η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα παρέμεινε αμέτοχη την ώρα των προπηλακισμών;

Υποχρέωσή μας είναι να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και μόνο αυτούς του Ναυπακτιακού Αστέρα που προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να προστατεύσουν τους συναδέλφους τους στον Αετό.
ΥΓ: Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Γιάννης Ναυρινιάδης, δεν κατέθεσε μήνυση κατά του «ιατρού» Σαμαντά Γ. Αυτόν τον κύριο πρέπει να αποδοκιμάσει το σύνολο της οικογένειας του Ναυπακτιακού Αστέρα και να του απαγορεύσει μελλοντική παρουσία σε γήπεδο, γιατί η θέση του βρίσκεται αλλού.

ΥΓ1: Λυπούμεθα, αλλά κύριοι του Ναυπακτιακού Αστέρα με τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζετε να βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού, αλλά σε ρωμαϊκές αρένες”.
 
Navmaxia  Γιάννης Κοργιαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου